aboutus

Εταιρικό Προφίλ

Χρυσή Co. μηχανημάτων διατρήσεων του Τσάνγκσα, ΕΠΕ. Ιδρύθηκε στη κεντρική πόλη του κεφαλαίου των μηχανημάτων κατασκευής - Τσάνγκσα, Hunan το 2008. Τα κύρια προϊόντα μας: Περιστροφικός εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων & σωλήνας τρυπανιών, περιστροφικό περίβλημα σωλήνων、 σχοινιών καλωδίων επιλογών δοντιών、 κομματιών διατρήσεων、、 και άλλα εξαρτήματα. Είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας ειδικευμένη στο σχέδιο, την παραγωγή και τις πωλήσεις των περιστροφικών εργαλείων διατρήσεων.

 

Πρέπει να είμαστε κύριοι ενός σύγχρονου εργαστηρίου 4000 επεξεργασίας τετραγωνικά μέτρα και διάφορος μεγάλης κλίμακας εξοπλισμός επεξεργασίας και εργαστήριο συγκόλλησης ρομπότ. Έχουμε αποκτηθεί τη διεθνή ISO9001 ποιοτικών συστημάτων πιστοποίηση。 συστημάτων διαχείρισης ασφάλειας πιστοποίησης、 ISO18001 συστημάτων πιστοποίησης、 ISO14001 περιβαλλοντικήΕπίσης η παράγοντας γραμμή έχει εφαρμόσει το σύστημα διαχείρισης cErp διοικητικών προδιαγραφών 7S και εκτέλεσης γραφείων. Είμαστε ενισχυτικός προμηθευτής για σημαντικούς εσωτερικούς κατασκευαστές και επίσης ως διεθνώς οριζόμενος προμηθευτής. Και είμαστε κύριος κατασκευαστής των περιστροφικών εργαλείων διατρήσεων στην Κίνα. Έχουμε καθιερώσει τα γραφεία σε Guizhou、 Yunnan、 Guangdong、 Guangxi και άλλες επαρχίες ή πόλεις. Επίσης τα προϊόντα μας έχουν εξαχθεί στην Ιαπωνία、 Ρωσία、 Ινδονησία、 Βραζιλία、 Βιετνάμ、 Καμπότζη、 Σιγκαπούρη、 Ευρώπη και άλλες χώρες και περιοχές.

 

Συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε κάτω από την ηγεσία μιας ομάδας με τις νέες και εργατικές ομάδες. Η αρχή συνεργασίας μας ως «φήμη πρώτα, αμοιβαίο όφελος και κοινή ανάπτυξη»,

Και ο προσανατολισμένος στις υπηρεσίες ως «χρυσή υπηρεσία, ποιότητα διαμαντιών», και σκοπό όπως «δημιουργήστε την αξία για τους πελάτες». «Το μέλλον που φαίνεται προς τα εμπρός όλοι οι χρυσοί τρυπώντας με τρυπάνι άνθρωποί μας δημιουργεί περισσότερη αξία

Ιστορία

το 2008, Co. Xiangtan KEDA προκατόχων JZTG machiner, ΕΠΕ ιδρύθηκε.

το 2013, εμπορικό σήμα JZTG είναι κατάλογος, κίνηση επιχείρησης στη επαρχιακή πρωτεύουσα Changhan.

2014, εργοστάσιο goet η πιστοποίηση ISO9001.

το 2015, εφαρμόζει το σύστημα διανομής, προσελκύει momre τους εμπορικούς εμπόρους για να ενώσει και να επεκτείνει την εγχώρια αγορά.

το 2016, έφθασε στο στρατηγικό cooperatiobn με το προς τον ήλιο και υπέδειξε τον προμηθευτή.

το 2017, φθάνει στη στρατηγική συνεργασία με ZOOMLION και τον οριζόμενο προμηθευτή. το ταιριάζοντας με ποσοστό είναι περισσότερο από 70%.

_2018, μας βιομηχανικό πάρκο είμαι χτίζω και χρησιμοποιώ .it είμαι Κίνα μεγάλος περιστροφικός διάτρηση εργαλείο παραγωγή βάση.

 

το 2019, καθιερωμένο γραφείο 15 κλάδων, συνοδεύει την ανάπτυξη του εμπορικού σήματος στην τοπική αγορά.

το 2020, το strategi είναι περιεκτικά βελτίωση, και η Hunan Eva επιχείρηση ρομπότ και το Rotardy που σκάβουν την επιχείρηση εφαρμοσμένης μηχανικής Machin ιδρύονται. είναι στη σφριγηλή ανάπτυξη της περιστροφικής σκάβοντας βιομηχανίας ιδρύματος σωρών. Μέσω της ολοκλήρωσης της αυτοματοποίησης και της ψηφιοποίησης, ένας νέος τύπος του τρυπανιού και οι δομικοί πόροι παραγωγής μερών θα δημιουργηθούν.

 

Υπηρεσία

1. Ποιος είναι ο ποιοτικός έλεγχος για τα προϊόντα σας;

Η όλη παραγωγή μας είναι στις γραμμές κανόνων API και του ISO9001: 2015 αυστηρά, από την υπογραφή της σύμβασης, στις πρώτες ύλες, στις διαδικασίες κάθε παραγωγής, στο προϊόν τελειώστε, στην υπηρεσία μεταπώλησης, κάθε μια επεξεργάζεται και τα τμήματα είναι σε σύμφωνο με τα πρότυπα.


2. Περίπου χρονική ανοχή, όροι πληρωμής, παράδοση;

Έχουμε πάντα τα κανονικά πρότυπα διαθέσιμα στο απόθεμα, η γρήγορη παράδοση είναι ένα από τα πλεονεκτήματά μας. Η μαζική παραγωγή εξαρτάται σε παραγγελία την ποσότητα.

Δεχόμαστε όλους τους κανονικούς όρους πληρωμής συμπεριλαμβανομένου L/C, T/T, κ.λπ.

Είμαστε κοντινοί αερολιμένας και θαλάσσιος λιμένας της Σαγκάη, Tianjin, Shenzhen, Qingdao, των γρήγορα και πολύ οικονομικών εσωτερικών δαπανών.

 

3. Μπορείτε να παραγάγετε σύμφωνα με την ειδική απαίτηση;

Ναι, μπορούμε να παραγάγουμε τα προϊόντα όπως απαιτείται.

 

4. Μετά από τις υπηρεσίες πώλησης:

a. Η ομάδα πωλήσεών μας απάντηση για την ερώτησή σας μέσα σε 24 ώρες (διακοπές που αποκλείονται)

b. Η τεχνική υποστήριξη θα είναι διαθέσιμη οποτεδήποτε

c. Η ελεύθερη αντικατάσταση θα παράσχει μιά φορά την αποτυχία που επιβεβαιώνεται που προκαλείται από την ποιότητα των προϊόντων μας

Η ομάδα μας

Changsha Golden Drilling Machinery Co.,Ltd

 

Changsha Golden Drilling Machinery Co.,Ltd

 

Changsha Golden Drilling Machinery Co.,Ltd

 

Changsha Golden Drilling Machinery Co.,Ltd

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Ms. Lina
Τηλ.: : +86 18890395856
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)